Інформатор Калуш

ТРЕШ

Чоловік побив свою матір, бо його бісять її онуки

Долинянина вже неодноразово притягали до відповідальності за вчиненнями психологічного та фізичного насилля над його матір‘ю. Цього разу чоловіка посадять на 5 місяців.

Розповідає Інформатор з посиланням на рішення Долинського суду.

30-річний долинянин жив із своєю матір’ю в квартирі. З 19.10.2021 по 10.08.2022 він вчиняв психологічне насильство по відношенню до своєї матері, яке виражається у словесних образах, погрозах, висловлюваннях нецензурною лайкою в її бік, приниженні, що погіршило якість її життя, із супроводженням відчуття глибокого душевного страждання та спричиненню тілесних ушкоджень.

За це обвинувачений протягом року неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності. Проте це не діяло на чоловіка, тому віг знову, 10 серпня близько 21:00 за місцем спільного проживання, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вчинив умисні дії психологічного характеру, що полягали у висловлюванні в її сторону нецензурною лайкою та погрозах фізичної розправи, при цьому штовхав та наносив удари руками по тулубу, чим спричинив тілесне ушкодження у вигляді синця на внутрішній поверхні лівого плеча по нижній третині. Наведені систематичні умисні протиправні дії, призвели до психологічних страждань потерпілої.

У судовому засіданні обвинувачений свою вину в пред’явленому обвинуваченні визнав частково, пояснив що конфлікти з матір’ю відбуваються через його племінників, які приходять ночувати, але поводять себе невиховано, зокрема, ходять взуті по квартирі. Він з мамою проживає в одній кімнаті вказаної квартири. Вважає, що діти повинні проживати з своєю матір’ю, а його сестрою. Пригадує, що двічі притягувався до адміністративної відповідальності за сварки із рідними, проте штрафи так і не сплатив. Підтвердив, що 10 серпня був черговий конфлікт з мамою через племінників. Вважає, що мати оговорює його, оскільки він заважає їй жити. Вину свою визнає лише в тій частині, що робив зауваження своїм племінникам і через це виникали конфлікти з мамою.

Чоловіка арештували на 5 місяців.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

Нагору