Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Калушанин Назар Левицький довів, що є найкращим орієнтувальником країни і здобув 3 “золота” чемпіонату України

Раніше ніхто на чемпіонаті України зі спортивного орієнтування серед спортсменів з порушеннями слуху не вигравав три найвищі нагороди на трьох дистанціях упродовж трьох змагальних днів.

Розповідає Інформатор посилаючись на Нафтохімік.

Нещодавно у місті Мукачево Закарпатської області завершився особистий чемпіонат України зі спортивного орієнтування. Калушанин, заслужений майстер спорту України Назар Левицький, який займається спортивним орієнтуванням під керівництвом тренера Івано-Франківської ОДЮСШОІ Миколи Коченюка. Наш земляк здобув три золоті медалі на трьох дистанціях, не давши своїм суперникам жодних шансів на перемогу.

Також на чемпіонаті України нашу область представляли ще два вихованці Івано-Франківської ОДЮСШОІ – майстер спорту України міжнародного класу Володимир Фодосеєнко та юний талановитий орієнтувальник, кандидат у МСУ Назар Трошко з селища Єзупіль Тисменицького району, який дебютував на цих змаганнях. Володимир здобув «бронзу» на довгій дистанції та посів четверте місце на місце на середній дистанції.

Зараз спортсмени уже в дорозі до Туреччини, де на зовсім іншій місцевості змагатимуться з відомими спортсменами світового рівня.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

Нагору