Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Гороскоп на листопад 2022: гроші, кохання чи смерть?

Листопад наступає, тому час дізнатися, що чекає на вас у майбутньому. Ми творимо свою долю самостійно, але зірки все ж можуть підказати правильний шлях.

Розповідає Інформатор з посиланням на Women’s Health.

Овен (21 березня-19 квітня)

Місячне затемнення вплине на всіх, але особливо це стосується вас, Овни. Ваші фінанси зазнають лиха. Цього місяця краще перераховуйте кошти, не влазити у борги і триматися обмежень. Якщо ця ситуація змусить вас замислитись про зміни в кар‘єрі, то чому б ні? Можливо настав час підвищення або зміни діяльності? До середини місяця ви дізнаєтесь відповіді на запитання, які давно вас мучили. Просто переконайтесь, чи дійсно хочете знати це?

Тілець (20 квітня-20 травня)

Не забудьте про пасок безпеки, Тільці, тому що це буде важлива подорож протягом всього місяця. Наближається місячне затемнення, яке надзвичайно потужно вплине на вас. Ви відчуєте себе абсолютно незалежними і сильними, і це абсолютно ваш шлях. Однак, важливо звернути увагу, чи захищаєте ви свою енергію і не витрачаєте сили на виконання чужих бажань? У листопаді ізолюйте себе від інших і займіться своїм життям. Це допоможе вам відчути себе здатним на Перемоги. Вам важливо ці 4 тижні бути впевненим у собі.

Близнюки (21 травня-20 червня)

Цього місяця вам захочеться спакувати валізу і ненадовго втекти кудись за місто. Все окей, просто добре організуйте свій відпочинок. Зараз дуже важливо зібратися з думками і провести цей час релаксно. Наступний місяць буде дуже продуктивним для вас і ви зможете втілити всі свої цілі після гарного відпочинку. А ще 8 листопада — найкращий день для змін у кар‘єрі. Якщо вам цього хочеться, дійте!

Рак (21 червня-22 липня)

Цього місяця ви будете щасливі, бо друзі весь час будуть біля вас. Листопад відкриє для вас багато можливостей завести нові знайомства та чудово сходити на побачення. Нові люди прийдуть у ваше життя і вам сподобається!

Лев (22 липня-22 серпня)

Варто приділити увагу довгостроковим кар‘єрним цілям. Місячне затемнення є частиною вашої карти, яка представляє кар’єру та соціальне становище, тому настав час підвести підсумки того, що для вас важливо. Наприклад, запишіть у щоденник, чого ви хочете від життя. Завдяки всій енергії Урана нові важливі ідеї можуть просто приземлитися у вас на колінах. У той час, як першу половину місяця ви збалансуєте свої професійні та особисті цілі, друга половина місяця буде набагато легшою.

Дева (23 серпня-22 вересня)

Ви відчуваєте бажання дізнатися більше цього місяця і на це є причина. Повне місячне затемнення потрапляє у ваш будинок подорожей і знань. Відвідайте ретрити або семінари у сферах ваших інтересів, наприклад, творче письмо, трансцендентальна медитація чи БДСМ. Настав час розширити набір навичок і дізнатися щось нове. Ви отримаєте знання, які допоможуть вам навіть у вашій кар’єрі. Сприймайте це, як подарунок для себе майбутнього!

Терези (23 вересня-22 жовтня)

Місячне затемнення висвітлює ваші фінанси, Терези, тож, скористайтеся калькулятором і електронними таблицями. З цією швидко мінливою енергією у вашому грошовому домі у вас є можливість зробити великі зміни: просити підвищення на роботі або зробити розумні інвестиції. Втім, як і у всьому, баланс важливий. Не хапайте зайві гроші лише заради того, щоб мати їх. Ніщо не варте вашого спокою.

Скорпіон (23 жовтня-21 листопада)

Ви відчуєте себе в центрі уваги. Кожен заслуговує на те, щоб сяяти, і це ваш час. Прийміть будь-яку хорошу енергію, яка прийде на ваш шлях, будь то запрошення на відкриття крутої галереї чи, можливо, щедрий подарунок на день народження. Це місяць, щоб відзначити вас! Місячне затемнення відбувається у вашому домі стосунків, тому ви можете побачити деякі раптові уранові зміни на цій арені, але швидке не обов’язково означає погане. Ви можете встановити нові, більш тісні стосунки зі знайомим або дізнатися, що ваш улюблений вчитель йоги переїжджає до Києва. Зміни – це добре (і неминуче), тому прийміть їх.

Стрілець (22 листопада-21 грудня)

Наближається ваш сезон, Стрілець, і з огляду на те, що цього місяця Меркурій, Сонце та Венера переходять у вогняні знаки, це чудовий час побути собою. Якщо ви перебуваєте в рутині зі своїми щоденними рухами та дієтою, це чудовий час почати щось нове. Можливо, ознайомтеся з останніми трендами фітнесу або спробуйте зробити своїми руками улюблену страву з ресторану. Настав час розпочати нову главу, як тільки починається ваш наступний рік життя! Ви почуватиметеся надзвичайно мрійливими, амбітними та готовими йти за будь-яким бажанням у житті. Використайте цю енергію, щоб зробити великий стрибок у своєму житті, стосунках, кар’єрі чи в усіх трьох!

Козеріг (22 грудня-19 січня)

Ви знаєте, що робота, безумовно, важлива, але час для ігор також вам потрібний. Місячне затемнення підкреслює ваш дім романтики та побачень, що, по суті, є способом Всесвіту сказати, що потрібно трохи повеселитися. Цього місяця спробуйте вибрати нове хобі, будь-то кераміка чи танці на пілоні. Вкласти трохи часу, енергії та важко зароблених грошей у себе буде добре. Це також великий місяць для вашого любовного життя, тому переконайтеся, що ви чітко розумієте, чого ви хочете від партнера. Агов, ви навіть можете зустріти когось особливого!

Водолій (20 січня-18 лютого)

Цього місяця ви можете думати про сім’ю, тому що місячне затемнення підкреслює ваш дім. На горизонті можуть бути заручини, несподівана вагітність або будь-які інші повороти сімейного сюжету, тому обов’язково знайдіть час, щоб зрозуміти все, що відбувається навколо вас. Також можливо, що енергія Урана викличе у вас бажання оновити свій фізичний простір.

Риби (19 лютого-20 березня)

Будьте готові до розмови, тому що місячне затемнення підкреслює ваш дім спілкування. Завдяки сильній енергії Урана у вас також може відбутися зміна в мисленні, яка підштовхне вас до нової кар’єри або до абсолютно нових побічних завдань. Будьте цікаві та залишайтеся відкритими цього місяця!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

 

Нагору