Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Калуський “Легіон” мінімально поступився херсонському “Дніпру”

Калушани знову першими відкривають рахунок, але втримати перевагу не вдається.

Розповідає Інформатор.

Учора, 30 жовтня, на льодовій арені нашого міста відбулася зустріч місцевого “Легіону” під керівництвом Альберта Шафікова проти херсонського “Дніпра” та їх головного тренера Олександра Бобкіна, в рамках регулярного Чемпіонату України з хокею.

Номінальними господарями цього поєдинку були херсонці, але запал “легіонівців” міг допоміг відкрити рахунок уже на 2 хвилині матчу, але стійка врятувала суперників. Перша третина зустрічі видалася не результативною для обох команд. Проте після перерви уже нічого не врятувало наших суперників і калушани повели в рахунку. Перевагу вдалося втримати до екватору зустрічі, а далі підопічні Олександра Бобкіна зусиллями кращого бомбардира команди Артема Целогородцева зрівняли рахунок, а вже наступної хвилини вийшли вперед з мінімальним відривом. Захисник “Легіону” Ігор Кугут сподівався на свій досвід та швидкість, але заволодівши шайбою, допоміг суперникам вразити власні ворота: Целогородцев не вимкнувся з епізоду і перед воротами вибив шайбу з ключки Кугута, яка зрадницьки для Аріпова залетіла у сітку – 2:1.

Неозброєним оком видно, що Альберт Шафіков працює зі своїми підопічними і це приносить свої плоди. Так, поки за статистикою калушани поступаються, але порушень уже значно менше, що дозволяє більше створювати моментів і ефективніше захищатися. Проте є ще над чим працювати, бо першу шайбу калушани пропустили в меншості.

Наступні матчі “Дніпро” та “Легіон” зіграють удома в Калуші проти лідера «Кременчука». Спочатку 2 листопада команду Олександра Савицького протестують “щуки” Олександра Бобкіна, а вже 3 числа українського учасника в єврокубках на своєму льоду спробує зупинити “Легіон” Альберта Шафікова.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

Нагору