Калуш До сайту

Коли в Калуші та районі не буде світла? | Простий графік відключень

“Прикарпаття Обленерго” виставило графіки щоденних відключення в нашому районі. Ми адаптували його для легкого сприйняття і пропонуємо вам ознайомитись.

Інформатор нагадує, що це є орієнтовний графік зникнення світла, час може збільшуватись до години. Зберігайте собі новину, щоб підлаштувати своє життя під відключення.

Калуський район поділений зараз на 4 групи відключень, які мають різний графік. Шукайте свою вулицю або населений пункт.

У 1 групі знаходиться Калуш.

Туди увійшли такі вулиці: Богдана Хмельницького, Литвина, Молодіжна, Драгоманова, Малецької, Лесі Українки (парні), Сівецька, Каракая, Хіміків, Тихого, Коновальця, Будівельників, Фінська, Кулагіна, Космонавтів, Марченка, Грушевського, Писарська, Дорошенка, Кропивницького, Котляревського, Зарічна, Вигнута, Мельника, Дяченка, Рубчака, Кармелюка, Сковороди, Княгині Ольги, Церковна, Федьковича, Луки Загірські, Романської, Брукована, Тобілевича, Сагайдачного, Козацька, Довженка, Чудова, Яцишина, Єсеніна, П.Мирного, Залізнична, Шашкевича, Нижанківського, Гнатюка, Рильського.

Графік відключень 1 групи:

Пропонуємо вам зберегти цю картинку з графіком, щоб мати під рукою протягом наступного тижня.

У 2 групі міста та села Калуського району. Туди увійшли:

Графік відключень 2 групи:

До 3-ї групи увійшли села та міста Калущини й частина самого Калуша:

До четвертої групи віднесли частини різних сел та міст нашого району:

Ці графіки не означають, що щодня в ці години не буде світла. Це залежить від розпорядження НЕК “Укренерго” та ситуації в Україні. Ці години – можливий час вимкнення електроенергії.

У реальному часі ви можете відстежувати ситуацію на цьому ресурсі.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.