Інформатор Калуш

ТРЕШ

9 років за стрільбу у вікна “Калуш ФМ” та замах на життя поліцейського

Нарешті справу довели до кінця. Чоловік у 2019 році стріляв з пневмату у радіостанцію та ножем намагався заколоти поліцейського. За це він відсидить 9 років.

Розповідає Інформатор з посиланням на рішення Долинського суду.

Цій справі три роки і тільки 1 листопада злочинцю винесли вирок. Розповідаємо деталі.

35-річний калушанин 8 лютого 2019 року в обід знаходився у офісному приміщенні магазину “Квітанок” та з пневматичної гвинтівки марки “Наtsan” здійснив 19 пострілів у вікно приміщення студії ТОВ “Телерадіокомпанії “Калуш”. Пострілами було розбито склопакет вікна і радіо припинило роботу того дня.

Проте це був лише початок злочинства в той день.

Під час затримання обвинувачений напав на оперативника. Він тримав у руці ніж і наносив удари у бік голови поліцейського. Це спричинило тілесні ушкодження у вигляді рани в ділянці правого передпліччя, а також рану на обличчі справа, яка вважається невиправною і є тяжким тілесним ушкодженням, що знівечило обличчя.

У судовому засіданні обвинувачений свою вину визнав частково, зізнавшись, що стріляв по вікнах радіостанції безпричинно, однак заперечив, що мав намір вбивати когось чи заподіювати тілесні ушкодження кому-небудь, а нанесені ним удари 40-сантиметровим ножем пояснив спровокованим поліцейськими конфліктом, у результаті якого він, падаючи, махав руками, в одній з яких був ніж.

Остаточне покарання обвинуваченому суд визначив у вигляді позбавленні волі на строк 9 років. Вирок суду набере законної сили через 30 днів з дня його проголошення, якщо не буде подано апеляційну скаргу.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

Нагору