Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Зі сльозами на очах на Калущині поховали Василя Гаїва

Військовий боронив Україну і загинув за нашу свободу. Попрощатися з Героєм прийшло багато людей в його рідному селі Креховичі.

Розповідає Інформатор з посиланням на Болехівську міськраду.

Віддати останню шану бійцю прийшли практично всі жителі старостинського округу, навколишніх сіл, знайомі і незнайомі, представники міської влади, друзі, рідні, близькі, бойові побратими та побратими – прикордонники Мукачівського загону разом з капеланом Олегом Сорокою. Всі прийшли попрощатися з Героєм, схилити коліно та помолитися за упокій душі вбитого захисника України.

“Василь без сумніву був вірним сином України, люблячим батьком та чоловіком. В любові до України зростали діти нашого Героя. З початку широкомасштабного вторгнення, ні хвилини не роздумуючи пішов захищати рідну землю і син Василя, Назарій, який бореться з окупантом на південних рубежах нашої країни. Але сьогодні він разом з усіма приїхав попрощатися з батьком, помолитися за його душу, подякувати йому за все”, – розповідає Болехівська міськрада.

Біля рідного дому бійця відбулася поминальна панахида. Під тужливу мелодію військового оркестру колона рушила до церкви, де священники з Болехівського, Долинського та Вигодського, Витвицького деканатів ПЦУ і УГКЦ провели чин відспівування.

Під звуки автоматних черг та під звучання Гімну України на сільському кладовищі попрощалися з Василем.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

Нагору