Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Головний тренер “Урагану” Максим Павленко про майбутній елітний раунд Ліги Чемпіонів з футзалу

Матчі еліт-раунду відбудуться з 22 по 27 листопада, а зараз гравці повернуться до чемпіонату України, де мають зіграти 2 матчі.

Розповідає Інформатор посилаючись на прес-службу НФК “Ураган”.

Нещодавно відбулося жеребкування елітного раунду Ліги Чемпіонів. “Ураган” потрапив до групи А. Суперниками українців будуть “Еболі”(Італія), “Спортінг” (Португалія), “Лозніца” (Сербія).

Ось що каже головний тренер НФК “Ураган” Максим Павленко про суперників:

Результат жеребу очікувано непростий. У суперники отримали чемпіонів Португалії та Сербії, а також віцечемпіона Італії. “Спортінг” – один з топ клубів в світі, минулорічний фіналіст Ліги Чемпіонів має в своєму складі збірників багатьох країн. Досвідчена команда з хорошими гравцями. Віцечемпіон Італії “Фелді Еболі” дебютував в Лізі чемпіонів і буде грати вдома з підтримкою глядачів. Поки що італійський клуб нам мало відомий, але знаємо, що італійці завжди добре підготовлені функціонально та грають в атакувальний видовищний футзал. Чемпіон Сербії “Лозниця-Град” молодий за футзальними мірками клуб, але за короткий період часу зумів пробитись до Елітного раунду Ліги Чемпіонів, це амбітний колектив з якісними технічними гравцями.

Проте приступати до підготовки команда зможе лише після двох матчів у чемпіонаті України: 12 листопада “Ураган” зіграє проти “Сокола”, а 19 листопада суперником підопічних Максимам Павленка стануть “Кардинал РС”.

Дивіться також: Максим Павленко про сезон, Лігу чемпіонів та війну для НФК “Ураган” | Інтерв’ю.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

 

Нагору