Інформатор Калуш

ТРЕШ

“Випив, не сідай за кермо!” — на Калущині трапилася нічна ДТП

Автомобіль, це один з, чи не найнебезпечніших транспортів на Землі. Щороку мільйони людей потрапляють у жахливі ДТП, і хтось навіть розплачується за них власним життям. Частою причиною аварій стає алкоголь. Не оминула ця біда й Калущину вчора вночі. 

Розповідає Інформатор посилаючись на Поліцію Івано-Франківської області.

Нетверезий мешканець нашої громади скоїв дорожньо-транспортну пригоду. На щастя, обійшлося без смертельних випадків.

Вчора, 9 листопада близько 2 години ночі надійшло повідомлення на лінію “102” про ДТП, яке сталася в селі Креховичі, Брошнів-Осадської територіальної громади. На місце одразу виїхали слідчо-оперативна група та група реагування патрульної поліції.

По прибутті на місце події, стало відомо, що у результаті аварії постраждали дві дівчини. Водій за кермом був на підпитку. Слідчі затримали його у процесуальному порядку.

Поліцейськими було встановлено, що 19-ти річний водій автомобіля “Peugeot 308” на заокругленій дорозі не впорався з керуванням та на швидкості з’їхав на узбіччя. В наслідок цього транспортний засіб перевернувся. В салоні автомобіля водія перебувало двоє 16-річних дівчат. Вони отримали травми та госпіталізовані до Івано-Франківської ОДКЛ. Водій тілесних ушкоджень не отримав. Після перевірки на стан сп’яніння у нього виявили – 1,04 проміле алкоголю в крові. На додачу до всього, молодик керував авто без посвідчення водія, оскільки, ще навіть не тримав його.

Горе-водія затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання запобіжного заходу.

 

За фактом дорожньо-транспортної пригоди слідчими розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.286-1 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння.

На керманича поліцейські склали адміністративний протокол за ст.126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами) КУпАП.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

Нагору