Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Назавжди 28… Героя Мирона Мицака поховали на Болехівщині

Мирон Мицак був призваний на військову службу по мобілізації 15 липня, служив кулеметником стрілецького відділення стрілецького батальйону 10-ої гірсько-штурмової бригади. Він був добрим воїном, щирим другом, вірним та люблячим сином.

Розповідає Інформатор з посиланням на Болехівську міськраду.

Мирон Мицак  віддав своє молоде життя на Донеччині в результаті ракетно-артилерійського обстрілу під час бойового завдання.

Прощання з Мироном розпочалося біля рідного батьківського дому. Попрощатися та провести в останню дорогу воїна прийшли рідні, друзі, сусіди, однокласники та однокурсники, побратими, військові, представники міської влади та просто знайомі і незнайомі.

“Багато добрих слів на адресу Мирона прозвучало сьогодні, але ніякі слова не могли зарадити горю батьків, які втратили сина, якому тільки жити, втілювати в життя свої мрії, ростити своїх дітей, але не судилося…, молоде життя обірвалося від кулі клятого ворога, що так підступно напав на нашу землю. Хоронили нашого воїна, нашого Героя з невимовним болем у серці, але з усіма військовими почестями: з військовим оркестром, з почесною вартою, салютом та Гімном України”, – розповіла Болехівська міськарада.


Панахиду та чин відспівування за загиблим відслужили отці УГКЦ та ПЦУ.

Вічна пам’ять Герою! Слава Україні! Героям слава!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

Нагору