Інформатор Калуш

ТРЕШ

У Калуші завелась щипачка

Жінку затримали за викрадення у чоловіка мобільного телефону, а також пограбування ще однієї жінки. Що буде зі злодійкою?

Розповідає Інформатор з посиланням на Поліцію Івано-Франківської області.

За допомогою до франківський поліцейських звернувся місцевий мешканець. Чоловік вказав, що в маршрутному автобусі в нього викрали мобільний телефон. Однак, він затримав жінку, яка ймовірно вчинила даний злочин. Поліцейські провели поверхневу перевірку та виявили у 50-ти річної калушанки мобільний телефон потерпілого. Його повернули власнику.

В ході подальшої перевірки співробітники кримінальної поліції встановили причетність фігурантки ще до одного протиправного діяння. Зловмисниця на зупинці громадського транспорту пограбувала франківчанку, витягла з сумки гроші. Потерпілій вдалося забрати частину грошей, з рештою втекла порушниця.

Фігурантці вже повідомлено про підозри за ч. 4 ст. 186 (Грабіж) та ч. 3 ст. 15 (Замах на злочин), ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Невдовзі суд обере їй запобіжний захід. Їй загрожує позбавлення волі на термін до 10 років.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

Нагору