Калуш До сайту

Minecraft і ДСНС: з’явився безкоштовний курс з цивільної безпеки для дітей| Реєструйся вже зараз

Сучасні проблеми потребують сучасних рішень! Хоч теперішні діти в Україні й здаються нам дорослими, проте, вони усе одно залишаються вразливими у надзвичайних ситуаціях, і не лише під час війни, а й у мирний час. Їхня обізнаність дітей про ризики, пов’язані з надзвичайними ситуаціями, ладна убезпечити їхнє здоров’я та життя як зараз, так і після завершення бойових дій. Тому ДСНС спільно з командою з проєкту Zrozumilо! створила незвичайний курс.

Розповідає Інформатор посилаючись на освітню платформу.

Онлайн-курс “Цивільна безпека та підготовка до надзвичайних ситуацій” розроблений у співпраці з Державною службою України з надзвичайних ситуацій (ДСНС) для учнів 5–9 класів.

Мета курсу: надати теоретичні знання з основ цивільного захисту та практичні навички реагування на надзвичайні ситуації.

Однак цей курс – нестандартний. Він поєднує елементи комп’ютерної гри Minecraft із навчальним матеріалом. Такий формат цікавіший для слухачів і сприяє легшому засвоєнню інформації.

Разом із персонажами Оксі та Віном слухачі курсу ознайомляться з основами цивільної безпеки, дізнаються, що таке надзвичайні ситуації, якими вони бувають – і здобудуть практичні навички реагування на них.

Курс – безкоштовний.

Форма реєстрації — тут.

Слухачі, які успішно складуть проміжні та фінальний тести, отримають сертифікат.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.