Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

На старт! Увага! Руш! — між Калушем і Копанками “з’явиться” дорога

Для автомобілістів нашої громади суттєвий відрізок дороги викликає дискомфорт фактично щодня. Проте, ситуація обіцяє незабаром змінитися. У кращу сторону.

Розповідає Інформатор з посиланням на міського голову Калуша Андрія Найду.

За словами мера Калуша, сьогодні на найбільш проблемному відрізку автомобільної дороги Р-84 між Калушем та Копанками розпочався ремонт. Загалом планується здійснити ремонт дороги  протяжністю 600 м від Калуша до Копанок і ще 600 м у самому селі.

До слова, ділянка цієї дороги має міжобласне значення, що означає, що вона перебуває на утриманні Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області державного агенства “УКРАВТОДОР”.

“Роботи Служба планувала розпочати раніше, та у зв’язку з воєнним станом, довелось відтермінувати. Ми ж не зупинялися зі зверненнями до Служби автодоріг, бо стан цієї важливої дороги дійсно в незадовільному стані. І ось нарешті маємо результат — підрядна організація отримала завдання провести роботи з ліквідації аварійних ямковостей на зазначеному дорожньому полотні. Заходи тут здійснюватимуться за рахунок коштів, спрямованих на експлуатаційне утримання автомобільних доріг загального користування по міру надходження їх з державного бюджету”, — прокоментував початок робіт Андрій Найда. 

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

Остап Микитюк

Нагору