Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Калуський ліцей №3 відзначив перший півтостолітній ювілей

Один з найбільших та найстарших навчальних закладів нашого рідного місто сьогодні відзначав своє 50-річчя. За ці роки школа дала путівку в життя аж 5268 випускникам. Та сьогоднішній весь педагогічно-учнівський-батьківський колектив святкувань не влаштовував, а проводив благодійні заходи. 

Розповідає Інформатор.

Останні три дні, попри часткову відсутність світла Калуський Ліцеї №3 все ж зміг відсвяткувати свій перший великий ювілей.

У холі ліцею діяли чотири локації: “Подаруй воїну світло”, “Подаруй воїну тепло”, “Подаруй воїну молитву” та “Подаруй воїну листівку”. Усі кошти від заходів колектив спрямує на допомогу ЗСУ! На цих локаціях учні, їхні батьки та вчителі проводили благодійні ярмарки, патріотичні челенджі та майстер-класи — усі бажаючі мали можливість приготувати пряники, кекси, помалювати на воді, робили патріотичні зачіски та аквагрим, також можна було зробити ангеликів, тризуби, вервички, та сувеніри.

“Я люблю цей ліцей і завжди з теплом згадую всіх своїх вчителів. Колись він дав мені відчуття ґрунту під ногами й хороший старт. Надіюсь, що теперішні учні згодом скажуть вам те саме”, — поділився емоціями один з колишніх випускників, пан Богдан.

Впродовж двох днів діти малювали патріотичні картини, які подарували рідному ліцею. Створили карту України зі стрічок.

Поміж всього свою Альма-матер відвідали перші її учні, батьки й гості, які добрим словом та подарунками вітали присутніх. Зокрема, від Калуської громади заклад отримав сертифікат на 50 тис. грн, який вручили перший заступник міського голови Мирослав Тихий, та заступниця Надія Гуш. Від профспілкового комітету освітян — телевізор, і навчальну літературу від управління освіти.

До слова, від початку війни заклад був волонтерським хабом, а сьогодні щодня тут діти разом з вчителями та батьками плетуть вервички, роблять окопні свічки, виготовляють патріотичні сувеніри, проводять благодійні ярмарки та багато інших важливих речей.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

Остап Микитюк

Нагору