Інформатор Калуш

ТРЕШ

Віталій Хемич визнав себе винним, але не повністю

Повноцінно провести засідання не вдалося через вимкнення світла.

Сьогодні, 17 листопада, у Калуському міськрайонному суді відбулося чергове засідання по справі обвинуваченого Хемича Віталія.

Головуююча суддя Кардаш О.І. поцікавилася чому не всі потерпілі присутні і від них немає жодного пояснення з цього приводу. Проте засідання все ж продовжили за їх відсутності.

Прокурор озвучила підсудному обвинувачення згідно усіх наявних доказів. Віталій Хемич підозрюється у вчиненні правопорушення згідно 190 статті, а також статті 201-2. Також одна з потерпілих вимагає від підсудного відшкодування за моральну шкоду.

Після того, як суд надав слово обвинуваченому він зазначив, що вважає себе винним, але частково. Віталій Хемич згідний з статтею 190 Кримінального кодексу (шахрайство), але за статтею 201-2 ( незаконне використання з метою отримання прибутку гуманітарної допомоги, благодійних пожертв або безоплатної допомоги) він вважає себе не винним, а також Хемич В. І. не визнає позову потерпілої на відшкодування моральної шкоди. Надати пояснення суду обвинувачений не встиг, бо вимкнулося світло і суд перенесли.

Подивитися запис судового засідання можна за посиланням.

Інформатор продовжує стежити за процесом і триматиме вас в курсі подій

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

Нагору