Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Нове підсилення “Легіону” і майбутній матч проти “Кременчука” | АНОНС

Калуський клуб підсилився екс-гравцем херсонського “Дніпра”, учасником юнацької молодіжної збірної, а також колишнім гравцем майбутнього суперника ХК “Кременчук”.

Розповідає Інформатор.

Завтра, 23 листопада, в рамках домашнього матчу калуський “Легіон” прийматиме ХК “Кременчук”. Крайній раз калуський клуб поступився підопічним Олександра Савицького з рахунком 2:5. Після цієї поразки калушани реабілітувалися після розгрому харківських “Берсерків” (6:0), а от далі у наших хокеїстів розпочалася чорна смуга: історична поразка від аутсайдерів турніру ХК “Київ” (3:1), яка стала їхньою першою перемогою в історії клубу, а також підопічні Альберта Шафікова поступилися досвідченому “Соколу” (5:2).

Таку ж чорну смугу переживають і хокеїсти ХК “Кременчук”. Останні два матчі в рамках Континентального Кубку підопічні Олександра Савицького теж програли: спочатку кращими за українців стала Словацька “Нітра” (7:3), а потім італійський “Асіаґо” 5:0. Таким чином обидві команди підійдуть до завтрашнього матчу з великою жагою до перемоги. 

Можливо калуському “Легіону” допоможе 21-річний нападник Данило Дуюн. Данило грав у складі “Кременчука” і він добре знає майбутніх суперників, якщо Альберт Шафіков дозволить йому завтра вийти на лід.

Початок матчу о 18:00. Інформатор обов’язково надасть посилання на трансляцію, коли воно буде доступне.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору