Інформатор Калуш

ТРЕШ

У свинині на Прикарпатті знайшли протиглистні препарати

Мешканців Івано-Франківської області попереджають про погане м’ясо. В імпортованій свинині з Нідерландів знайшли зависокий рівень флюбендазолу.

Розповідає Інформатор з посиланням на Держпродспоживслужбу в Івано-Франківській області.

Держпродспоживслужба Івано-Франківської  області інформує про виявлення перевищення максимально допустимого рівня флюбендазолу у свинині, що експортувалась з Нідерландів (виробник: COMHAXO MIDDELHAL, Netherlands; роздрібний продавець: Albert Heijn B.V. Netherlands Carmo Food Nordic A\S, Denmark; Tomex Danmark A\S, Denmark) до України (отримувач: ТзОВ “МЕЛМІТ”, проспект Перемоги,15, м. Луцьк, Волинська область, 43005; ТзОВ “АГРО-Інвест”).

Підприємцям, які здійснюють обіг цього м’яса, необхідного вилучити його з продажу та у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.

Споживачі, які знайдуть цю продукцію, мають повідомити Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за телефоном: (0342) 511389, 511392.

Уточнимо, що флубендазол є антигельмінтним засобом. Він використовується ветеринарами для захисту від внутрішніх паразитів і глистів.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору