Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Веселі гуцулята” привезли 12 призових місць з Моршину

Зразковий Ансамбль Народного Танцю “Веселі гуцулята” взяв участь у другому благодійному всеукраїнському фестивалі-конкурсі народної, класичної, сучасної, бальної хореографії “Фольклорний Дивоцвіт 2022”, який відбувався в місті Моршин.

Розповідає Інформатор з посиланням на допис ансамблю.

19 листопада “Веселі гуцулята” взяли участь у другому благодійному всеукраїнському фестивалі-конкурсі народної, класичної, сучасної, бальної хореографії “Фольклорний Дивоцвіт 2022”.

На захід приїхали колективи з усієї країни. Головною місією фестивалю було підтримати Зброїні Сили України. Калушани виборолили 12 призових місць серед трьох танцювальних блоків, в кожному з яких було мінімум 34 номери.

Організатори вручили кожній дитині диплом та медаль, а керівників щиро запрошували на 3-й благодійний фестиваль, який відбудеться у Львові в грудні цього року.

Наш колектив привіз своєму місту Перемогу. Це великий результат та велика заслуга маленьких шанувальників танцю та їх керівників Людмили Коваль та Людмили Баглай. З трепетом додому повернулися наші гуцулята ще з одним подаруночком —  магнітиком з надписом “Дякуємо ЗСУ”. Ми дійсно дякуємо за кожен прожитий день, за кожен день, коли можемо зібрати наших танцюристів, щоб відроджувати своє рідне, і щиро дякуємо, що можемо прославляти нашу Україну на великій сцені!”, – ділиться думками керівники колективу.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору