Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Калушани відправили “баню на колесах” на передову

Доручення на виконання цього проєкту дала Світлана Онищук, а наші благодійники зробили все, щоб військові мали змогу помитися.

Розповідає Інформатор з посиланням на Голову Калуської райдержадміністрації Жанну Табанець.

Голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації, начальниця обласної військової адміністрації Світлани Онищук доручила передати військовим банно-пральний комплекс на передову.

“Баня на колесах” облаштована на базі вантажної машини Mercedes-Benz, яку оснащено системою обігріву повітря та душовими кабінками. На фронті, в екстремальних умовах, військовослужбовці матимуть змогу помитися, випрати та висушити одяг.

Реалізувати цей проєкт вдалося завдяки зусиллям калуських благодійників — Олійника Ігоря, Дем’яніва Богдана та Сагана Романа.

“Такі свідомі громадяни, надаючи допомогу нашій армії, підтверджують, що у єдності – наша сила і наша нація непереможна! Сподіваюся, що наші військовослужбовці оцінять такий комплекс і він буде корисним для них. Щиро вдячна людям, чиїми зусиллями реалізовано такий проект, що вони, в такий нелегкий для України час, не залишаються осторонь потреб військовослужбовців та роблять свій внесок в Перемогу. А Перемога, – я переконана – обов’язково буде! І ми наближатимемо її разом, кожен на своєму фронті”, – дякує Жанна Табанець.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

Нагору