Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Театр пісні “Гармонія” посів 7 перших місць, а також отримав Гран-прі Благодійного міжнародного конкурсу

Всього на конкурсі було представлено понад 90 номерів, але калушани єдині, хто наважився виступати з “живою” музикою.

Інформатор поспілкувався з керівницею колективу Віталіною Липовською

Зразковий театр пісні “Гармонія”  узяв участь у Благодійному Міжнародному фестивалі-конкурсі “COMMENDATION WONDER FEST-GEORGIA” (за підтримки Грузії), який відбувався у Татарові.

Калушани підготували на конкурс 7 номерів: ансамблевий, дует та три сольні, а також з ними поїхала дівчина з Миколаєва, Людмила Касянчук, яка нещодавно долучилася до колективу і проходить практику. Вона виконала два твори в різних номінаціях та виборола перше місце та Гран-прі. Решта номерів теж перемогли. 

“Не можу не відзначити організацію конкурсу. Все було організовано на найвищому рівні і продумано до найдрібніших деталей”, – розповіла Віталіна Липовська.

Цікаво, що всього на конкурсі було два Гран-прі і обидва забрали калушани: у номінації вокал колектив “Гармонія”, а у хореографії ансамбль “Веселі Гуцулята”.

“Після нагородження емоції зашкалювали. Всю дорогу додому гармонівці з гуцулятами ділились враженнями, співали українських повстанських пісень”, – поділилася керівниця колективу. 

Також Зразковий Ансамбль Народного Танцю “Веселі гуцулята”  отримав сертифікат на суму 800 євро для участі у фестивалі “Слов’янський вінець” та “Wonder Fest Georgia-2022” у Болгарії.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

Нагору