Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Водяний кратер на Дзвонарській скоро зникне

Вже кілька тижнів мешканцям вулиці Дзвонарська, учням Калуського ліцею №3 та іншим громадянам, які прийшли чи приїхали на міський ринок, було доволі дискомфортно через появу штучного ставка на пів вулиці з фонтаном всередині. Ми звернули на це увагу, кілька днів тому. А сьогодні й міська влада відреагувала на цей казус. Що вирішилось?

Розповідає Інформатор посилаючись на Калуську міську раду.

Нагадаємо, що за адресою Дзвонарська, 7, (навпроти ліцею №3) нещодавно проявилась проблема з каналізацією. Як виявилось, суть цієї проблеми зовсім не у прориві мереж водопостачання чи водовідведення. За словами мера Калуша, причиною підняття води є перебої роботи загальноспливової каналізації через сукупність кількох факторів – перебої з енергопостачанням, що розбалансовує звичну роботу КНС, та зниження пропускної здатності трубопроводу через його засміченість на 60 відсотків.

“Для розв’язання проблеми проведено всі підготовчі заходи. До кінця тижня це питання буде закрито – є укладений договір зі спеціалізованою організацією на прочищення спливової каналізації, очікуємо приїзду відповідної техніки”, — додав Андрій Найда.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

Остап Микитюк

Нагору