Інформатор Калуш

ТРЕШ

Судові розгляди проти Віталія Хемича продовжуються

Кілька тижнів тому, 17 листопада у Калуському міськрайонному суді відбувався розгляд справи щодо фінансових махінацій Віталія Хемича, які нашкодили роботі багатьох волонтерів та за їхніми словами призвели до непоправних наслідків. Суд тоді завершився визнанням вини самим Віталієм, проте, тільки частково. Зрозуміло, що це ще не кінець судової “епопеї”…

Інформатор побував на черговому засіданні й розповідає що відомо.

Сьогодні, 29 листопада, о 10:00 у Калуському міськрайонному суді відбулося чергове планове засідання, на якому розглядали справу Віталія Хемича.

На минулому засіданні суд зрушив з “мертвої точки” й почалися допити потерпілих. Першою до слова сьогодні була запрошена Дарія Євенко, щоб продовжити надавати пояснення розпочаті у попередньому судовому засіданні. Вона завершила виклад обставин вчинення кримінальних правопорушень. На запитання прокурора, просила призначити обвинуваченому покарання пов’язане із позбавленням волі.

Наступна потерпіла Махнюк Ілона повідомила суд, що надала обвинуваченому суму в розмірі 24 500,00 грн на придбання коліматорів для вогнепальної зброї, проте замовлення вона не отримала, а кошти повернули після зустрічі із батьком обвинуваченого. Вона також просила призначити покарання обвинуваченому передбачене кримінальним законом.

Суддя повідомила, що потерпілі, які з’явилися у судове засідання допитано, на наступне судове засідання, прокурору потрібно забезпечити  явку свідків для проведення допиту.

Сьогоднішнє засідання суду можна переглянути у нашому стрімі.

Наступне судове засідання відбудеться 06 грудня о 10.00 год.

Інформатор продовжує стежити за процесом і триматиме вас в курсі подій.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

Остап Микитюк

Нагору