Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Фонтан на Дзвонарській нарешті приборкають

Вода з каналізаційних люків більше не заливатиме проїжджу частину вулиці Дзвонарська. Про це сьогодні подбали комунальники міста.

Повідомляє Інформатор.

Вранці 2 грудня на вулиці Дзвонарська  з’явилися відразу кілька “оранжевих” автомобілів аварійно-ремонтних служб. Робітники в спецівках заходилися активно розривати асфальтне покриття на дорозі, якраз навпроти “Приватбанку”.

Як ми з’ясували, це працівники “Калуської енергетичної компанії” почали усувати причину постійних підтоплень дороги на цій важливій для міста вулиці. Інформатор не раз писав про цю проблему.

У своєму коментарі нашому сайту анонімний майстер з бригади ремонтників повідомив: “Причиною підтоплень на дорожньому полотні цієї вулиці є вихід на поверхню через каналізаційний люк, що навпроти Калуського ліцею №3, побутових зливів, які переганяє по трасі насосна станція з району Загір’я. Нижче по вулиці, якраз біля приміщення “Приватбанку”, знаходиться каналізаційний колодязь. Він виявився замуленим, і перестав пропускати  побутові  зливи. Тому каналізаційні відходи під тиском почали вириватися на поверхню в районі найближчого люка”. 

До теми: Водяний кратер на Дзвонарській скоро зникне

Довелося підключати, продовжив розповідь комунальник, фахівців зі спеціалізованої фірми аж з Новоград-Волинська. Вони взялися провести гідродинамічні роботи з промивки каналізаційного колодязя. Для цього потрібно повністю розрити асфальтне покриття на проїжджій частині дороги.

Залишається сподіватися, що попри тимчасові незручності у вигляді частково перекритого руху та розритої дороги, вулиця Дзвонарська  нарешті повернеться до свого звичного ритму. А  пішоходи та автомобілісти не будуть рухатися по ній, як по великій смердючій калабані.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

 

Нагору