Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Франківського бенду “7TEEN’S” вийшла нова пісня

Сьогодні, другого грудня, фіналісти шоу “Співають всі” — бенд 7TEEN’S презентував відеороботу на популярний у Tik Tok трек “Таксі”.

Повідомляє Інформатор з покликанням на інстаграм-сторінку гурту.

У кліпі добре розкривається сенс пісні, де зображені токсичні відносини між підлітками. Відеоробота відзначається хорошою картинкою та продуманим сюжетом. У кліпі також бачимо калушанина Михайла Дакуса, який вже більше року є учасником гурту.

Як зазначає бенд: “Це романтична історія без романтичного кінця. Історія кохання з розбитим серцем, яку хоч раз в житті проживає кожен підліток”.

Автором треку став учасник та головний бітмейкер Саша Шевченко. Пісня була написана ним, коли він був в Італії, на відстані від рідного дому.

“Зараз ми все більше створюємо та працюємо над авторським матеріалом. І це дуже круто, що ми розвиваємось і маємо змогу створювати якісний український контент. Попередньо пісню прослухали більше 100 000 разів в Україні! Зараз, як ніколи, хочеться, щоб якомога більше української музики було в наших чартах, і щоб одного прекрасного дня ми повністю забули все російське” — розповідають учасники бенду.

Реліз можна послухати на всіх платформах, а кліп — подивитись на ютуб-сторінці.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

Нагору