Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

День святого Миколая: подарунки друзям, коханим і коханцям

Чимало українців обожнюють День святого Миколая. Саме в цей день можна заробити, знайшовши дешевший подарунок, або взагалі зникнути десь на Закарпатті, поки про боржок ніхто не забув.

Інформатор теж любить це свято, але так і не визначився, коли саме його святкувати. Однак ми все ж підібрали список найвдаліших подарунків. І не важливо, чи ви заздалегідь готується до 19 грудня, чи схопились за голову лиш сьогодні.

Що може бути кращим подарунком для коханого хлопця, як не те, що демонструє його міць. Відомо, що морж — дуже могутня тварина, а про решту ви й самі знаєте.

Якщо ваша дівчина обожнює проводити час з вами, то подаруйте їй те, що це забезпечить. А саме — тривале, мовчазне стояння в очікуванні створення шедевру.

Кожен дорослий чоловік має зробити три речі: побудувати будинок, посадити дерево і пройти “Відьмака”. Останнє найкраще робити, споживаючи смачні млинці чи сирники. А для цього, у свою чергу, потрібен сироп.

Якщо ви раптом вважаєте свою жінку відьмою, то в цей чудовий християнський день ви маєте нагоду доповнити її образ магічним атрибутом.

Нагадайте вашому таємному коханню, який він вибуховий. Нехай виростить свою власну бавовну.

Подаруйте своїй дамі на стороні впевненість у завтрашньому дні. Нехай вона зрозуміє, що ваші стосунки не вічні — десь на 2-3 тижні.

Любіть один одного і не забувайте показувати цю любов усіма можливими способами.

Остап Лагойда

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

Нагору