Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Калуші планують створити геріатричний центр

У понеділок відбулася важлива зустріч першого заступника міського голови Мирослава Тихого з координаторкою благодійного фонду “Восток-SOS” на Прикарпатті Ольгою Жидковою. Було обговорено підписання договору про ремонт приміщення під майбутнє розміщення геріатричного центру.

Інформатор розповідає посилаючись на Калуську міську раду.

На сьогодні стає важливим питання створення хороших умов для тривалого надання консультативно-діагностичної, соціально-психологічної, медичної та іншої допомоги людям літнього віку.

Саме створення геріатричного центра буде на базі КНП «Калуська міська лікарня». Наразі, вже є проєкт з ремонту приміщення, який буде реалізуватися БФ “Восток-SOS”.

На Івано-Франківщині це вже четвертий проєкт, який ми беремося реалізувати. Три попередніх успішно завершені – у Більшівцях, у Блюдниках та у Лисці, — розповідає координаторка “Восток-SOS”, — а Калуш ми обрали тому, що тут насправді дуже доброзичливо ставляться до наших переселенців”.

Обов’язки Калуської міської ради у цьому проєкті полягають у створенні комунального закладу геріатричного центру та його наступне утримання.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору