Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Калуші відбудеться прем‘єра, яку не варто пропустити!

Йде мова про сиквел легендарного фільму Джеймса Кемерона — “Аватар”, який отримав назву “Аватар: Шлях води”.

Розповідає Інформатор

Події відбуваються після 10 років після завершення першого фільму. Розповідається про сім‘ю головного героя першої стрічки — Саллі. Охоплюються проблеми життя, шлях, битви, які вони ведуть, щоб залишитися живими і трагедії, які вони переживають разом.

У новій стрічці, Кемерон прагне розширити світ Пандори, щоб він відповідав епічній сімейній сазі про ідентичність, спадщину та збереження екосистеми планети.

Про початок роботи оголосили у 2012-му, але роботу над стрічкою вели 13 років, також ходять чутки, що знімались одночасно “Аватар 2” та “Аватар 3”.

Більшість кадрів зняті у воді.
Фільмували героїв за допомоги техніки захоплення руху та обличчя, спеціальними маячками.
Важливою особливістю є те, що цю техніку ніколи раніше не застосовували у воді. Щоб зрозуміти, як краще знімати авторам знадобилось півтора року, ділиться Кемерон:

“Цього ніколи не робили раніше, і це дуже складно, тому, що системи захоплення руху мають так звану оптичну основу, тобто використовують маркери, які фотографуються сотнями камер. Проблема з водою полягає не у воді, а у межі між повітрям і водою, яка утворює рухоме дзеркало. Це рухоме дзеркало відбиває всі крапки та маркери і створює тисячі помилкових цілей. Нам знадобилося майже півтора року, щоб зрозуміти, як ми це зробимо”

Ми обов‘язково переглянемо фільм та напишемо вам рецензію!

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору