Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Як знайти своє місце Опори? Відповідь на це питання знайшли жінки у безпечному просторі “Крила підтримки”

Вчора БО БФ “Крила підтримки” провели тренінг “Як знайти своє місце Опори?”, де кожна жінка мала змогу знайти відповіді на свої питання та внутрішній спокій. 

Інформатор побував у колі підтримки й розповідає як це було.

Захід проводила психологиня з 12 річним досвідом у цій сфері Зоряна Рудобашта – “В цей непростий час для людей є потреба знайти своє місце опори, знайти себе, на кого опертися. До того ж рік добігає кінця і в кожного з нас були різні травматичні події, які ми проживали. Моя мета як психогога-психотерапевта показати жінці її сильні сторони на які вона може опертися”.

Попри те, що на середині зустрічі вимкнули світло, коло підтримки проходило в затишній атмосфері. Жінки ділилися своїми почуттями, та змогли знайти внутрішні ресурси для себе. Через метафоричні вправи психологиня закріпила позитивні емоції учасниць проєкту.

Мені дуже сподобалась сьогоднішня зустріч, оскільки це було не просто спілкування з вже знайомими людьми та знайомство з новими, це було дещо більше. Це наче ти зустрівся з давнішніми подругами, які знають тебе як особистість, бачать тебе зсередини та можуть допомогти розібратись в собі, знайти шлях для досягнення гармонії. Жіноче коло – це місце, де жінка може замислитись про своє сьогодення, заглибитись у свої бажання, думки й знайти для себе ті крихти світла, що будуть робити її щасливою як для себе, так і для своєї сім’ї, для навколишніх” – каже учасниця  кола Наталя.

Запрошуємо усіх, хто потребує підтримки – побувати у колі підтримки в БО БФ “Крила”. Ці тренінги проходять у кожну п’ятницю о 17:00 до кінця грудня.

Олександра Нагарнюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору