Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Весняна криза не повториться” — що думають експерти про блекаут і наявність пального на АЗС?

Локальні кризові ситуації ми можемо спостерігати зараз на багатьох заправках нашої області. Не виключення і Калуш, де Пальне є. Подекуди трошки дорожче. Проте, директор “Консалтингової групи А-95” Сергій Куюн вважає, що масштабної проблеми, як це було навесні — не буде.

Розповідає Інформатор з посилання на сторінку Сергія Куюна у фейсбуці.

Питання про ситуацію на ринку пального Сергій Куюн поставив очільнику WOG Андрію Пивоварському, співзасновнику столичної мережі АЗС KLO В’ячеславові Стешенку та керуючій партнерці цієї ж мережі Наталії Малецькій, а також віцепрезиденту мережі ОККО Юрію Кучабському.

“Не очікував, але отримав майже однакові відповіді”, — наголосив у пості директор “А-95”.

Також він зазначив, що мережі АЗС зараз активно контрактують пальне, створюють запаси й не тільки в Україні. Що ж до проблем, котрі можуть виникнути через блекаут, то понад 90% вказаних мереж вже з генераторами, більш того, формують резервний фонд та ремонтні бригади.

“Ціни: особливих коливань не передбачається. Більш того, цілком можливе зниження цін, оскільки світові котирування попри антиросійські санкції впали, а закупівельні ціни для України утримуються попередніми за рахунок попиту та логістичних факторів, в тому числі й погодних умов. По мірі насичення ринку буде зниження. Зокрема ОККО наприкінці тижня поновила оптовий продаж дизпалива. З бензином ще треба попрацювати”, – додає Сергій Куюн.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору