Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Як справи з “Пунктами Незламності” в Калуші?

З настанням холодів у Калуші нарешті відкривається ще більше “Пунктів Незламності”. Отже, 240 тисяч гривень з міського бюджету пішли за призначенням. Сьогодні мер Калуша проінспектував кілька з них.

Розповідає Інформатор посилаючись на Калуського міського голову.

Станом на сьогодні, в центральній частині міста працюють і готові приймати охочих погрітися, підзарядитися і попрацювати  5 “Пунктів Незламності”.

А саме — в манежі ДЮСШ управління освіти, ліцеї № 1 та 3, Фаховому коледжі культури та мистецтв та палаці культури “Мінерал”. Допомогу також можна отримати і в приміщенні церкви “Благодать” на вул. Грушевського, 25.

“Кожному мешканцю важливо усвідомлювати, як необхідно діяти в екстрених ситуаціях. Необхідно бути готовому до викликів, які може принести війна. З метою готовності пунктів до складних ситуацій, їх функціонування, сьогодні оглянули приміщення, де, власне, вони розгорнуті. Відвідали й мобільний пункт, що на вул. Пушкіна, та приміщення ГО “Чисті серця Калуш”, біля якого теж є палатка. І в разі потреби можна буде скористатися й цим приміщенням”, — поділився Андрій Найда.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору