Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Калушанка відзначила своє 100-річчя

Своє многоліття відсвяткувала Катерина Гримула, жителька м-рну Хотінь. Як себе почуває довгожителька та як привітала громада.

Розповідає Інформатор, покликаючись на Івано-Франківську Архієпархію УГКЦ.

11 грудня в парафії Святого Миколая у Хотіні, відзначили ювілей довгожительки, якій виповнилось сто років. У неділю у храмі всі присутні молились за здоров‘я жінки. 

Після Служби Божої, настоятель храму — отець Андрій Ляхович з парафіянами завітали в дім Катерини Гримули, де подарували їй святковий торт та співали многоліття. Вона, у свою чергу, була дуже зворушена.

“Я дуже зворушена і не очікувала, що прийде священник та ще й люди. Серце з грудей виривається. Не знаю як дякувати, не знаю чим вас пригостити. Дай, Боже вам дожити до того ж віку, що і я, щоб вам всюди сонце світило, де ви будете ступати”, — ділилась винуватиця свята, підносячи кожному стілець.

На свій вік парафіянка добре чує, все бачить і пам’ятає, ділиться, що нелегко було прожити такий вік, але готова до зустрічі з Богом.

“Сьогодні мені радісно, бо ви прийшли й вас багато. Вже не дуже хочеться жити, але Бог тримає, то ще рік точно проживу”

Отець Андрій Ляхович пообіцяв, що ще відвідає жінку через два дні у свято Андрея Первозванного.

“У день апостола Андрея Первозванного, опісля Літургії, прийду до Вас зі святими Тайнами. Це буде найкращим духовним подарунком”.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору