Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Калуші з’явилися перші “Пункти ялинковості” | Фоторепортаж

Ну що ж, сезон ялинок у Калуші можна вважати відкритим. Ну, не зовсім ялинок, а ялинкових виробів. Але це насправді хороша альтернатива зимовим пухнастикам.

Деталі розповідає Інформатор.

Сьогодні вранці поряд з Центральним базаром на вулиці Дзвонарській відкрилися перші два”Пункти ялинковості”. На відміну від великих лісових красунь ці “малюки” зроблені абсолютно без шкоди для екології. До того ж ціни на “мініялинки” досить демократичні.

Найменшу ялиночку можна купити всього за 30 гривень, а просто гілочки за 10, 15 та 20 грн. Трошки більші по 50 та 100 гривень і найбільші на 250-400 грн.

Якщо вибір попередніх ялинок вам не сподобається, то ви можете підійти до ще одного “Пункту ялинковості”, який знаходиться буквально за три метри від першого. Тут ціни трошки відрізняються. Найменші (на наш погляд середнього розміру) тут можна придбати за 90-100 грн за штуку. А великі по 250-400 грн.

Але і це ще не все! Незабаром Різдво. У нашій культурі є обряд, коли в кут біля різдвяного столу ставлять так званого Дідуха. Їх також можна тут придбати. Найдешевший Дідух обійдеться вам у 50-150 грн. Середнього розміру обійдуться у 250-500 грн. А великі й пишні Дідуха вартують 700 грн.

Саме час готувати оселі до свят, Різдво вже цієї неділі. Тому не зволікайте з вибором.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору