Калуш До сайту

Фейковий розіграш від “Ощадбанку”

На Волинських Facebook сторінках з‘являється інформація про те, що “Ощадбанк” роздає готівку. Потрібно тільки поділитись постом і обрати щасливий конверт.

Повідомля Інформатор, покликаючись на РАЙОН.IN.UA.

Інформація про розіграш активно шириться через фейкову сторінку “Ощадбанку” у фейсбуці та має такий вигляд:

“Привіт усім! У зв’язку з цими важкими часами наш банк вирішив подарувати готівку всім, хто поділиться нашим постом і обере щасливий номер конверта, тому що ви отримаєте готівку від нашого банку відповідно до вибраного номера конверта. (Призові гроші будуть надані негайно, починаючи з сьогоднішнього дня). Переконайтеся, що ваше ім’я значиться в списку одержувачів фінансової допомоги від нашого банку”.

Щоб спростувати це, достатньо поглянути на офіційну сторінку, яка має набагато більшу кількість підписників, контактний номер та адрес.

Фейкова сторінка кардинально відрізняється від офіційної. Активно шерить розіграш особа, що має тільки один допис та ім‘я і прізвище не українського походження.

На офіційному сайті та фейсбук сторінці “Ощадбанку” немає інформації про подарунки у вигляді готівки всім, “хто поділиться постом і обере щасливим номером конверта”.

Можна підсумувати, що розіграш — ФЕЙК.

Обов‘язково перевіряйте першоджерела та не передавайте нікому власні дані, аби ті не потрапили до рук шахраїв.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com