Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Поки нема снігу — де купити щітки й лопати для авто | Зимовий автоблог

Зима — доволі оманлива й мінлива пора року. Особливо в Калуші. Сьогодні в нас дощить, а за кілька днів -10 і кучугури снігу. Найближчим часом за прогнозами синоптиків такого не станеться. Але, щоб не довелося раптово відкопувати своє авто з під шару снігу, варто звернути увагу чи є у вас ґаджети, які значно спростять процес “відкопування”.

Тож Інформатор пошукав шкребки та лопати в Калуші й ділиться місцями.

Далеко від нашої редакції йти не довелося. Поряд з нашою редакцією за адресою Дзвонарська, 1, знаходиться господарський магазин “Все для дому”. Тут є те, що потрібно. Наприклад, лопати для снігу. Є дещо меншого розміру по 95 грн і більші та ширші на кілька сантиметрів по 125 грн. Шкребки та щітки тут також є за доволі демократичними цінами. Найменші шкребки тут вартують 33 грн, а більші (на яких також є щітки) можна придбати в діапазоні від 158 до 305 грн. Приємний бонус — якщо ви прийшли сюди за даними речима, знайте, тут можна купити смачні пахучки для салону авто за дуже приємними цінами.

Наступний пунктом “перевірки” став “Епіцентр”. Тут є все, але трошки дорожче. Маленькі шкребки тут коштують від 52 грн до 65 грн, трошки більші по 83 та 85 грн, а великі по 398 грн.

Великі шкребко-щітки тут по 171 та 280 грн. 

Ну і найочевидніше місце де можна придбати зимові автоаксесуари — будь-яка заправка у нашому місті. Ми були неподалік “ОККО” і підглянули, що ціни тут наступні: маленькі шкребки по 49 грн, великі зі щіткою від 179 грн до 399 грн. А лопати по 599 грн.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору