Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Майже 90 тисяч гривень зібрав Ліцей №10

Спільний ярмарок об’єднав учнів усіх класів та їхніх батьків, а також вчителів, які допомагають Збройним Силам України.

Інформатор поспілкувався з директоркою Ліцею Тетяною Михайлівною Федорів. 

Нещодавно у стінах навчального закладу відбувся благодійний ярмарок “Новорічне диво”. Діти разом з батьками принесли різноманітні ласощі і солодощі власного приготування. Також учні залюбки ділилися знаннями і проводили майстер-класи: з розпису пряників, розбору та збору автоматів, плетіння браслетів з бісеру на станках та багато іншого. 

“Підготовка до ярмарку зайняла 3 тижні. Цей захід був частиною нашої програми новорічно-різдвяних заходів. Паралельно під час ярмарку діти плели маскувальну сітку і допомагали заливати окопні свічки”, – розповіла більше Тетяна Михайлівна

Загалом зусиллями організаторів і відвідувачів вдалося зібрати 89 360 гривень, які будуть спрямовані на потреби бійців Збройних Сил. 

“Ми зараз спілкуємося з нашими захисниками на передовій і враховуємо їхні побажання. Сума пристойна і ми шукаємо куди її можна спрямувати”, – додала директорка.

На цьому Ліцей не збирається зупинятися і вже у новому році продовжить організовувати подібні заходи, щоб наблизити перемогу у цій війні. 

Олег Вітковський

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору