Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Тероборонівці з Калуша отримали автівку для виконання бойових завдань

Бійці дякують усім хто долучився до збору. Коштів вистачило на придбання повнопривідного авто та ремонт вже наявних транспортних засобів взводу.

Розповідає Інформатор, посилаючись на спільноту Браття з Прикарпаття.

Захисники 2 взводу 79 батальйону 102 окремої бригади територіальної оборони імені полковника Дмитра Вітовського перебувають на нулі захищаючи південь України. Погодні умови регіону вимагають пересуватись тільки на повнопривідних авто, наявні вже не можуть виконувати поставлених завдань, тому розпочали збір на нове.

Зібраних коштів вистачило для купівлі повнопривідного автомобіля та ремонт вже наявних, все коштувало 208 000 гривень.

“Друзі, нарешті ми отримали, довгоочікуваний, ваш подарунок. Цей автомобіль уже задіяний у виконанні наших обов’язків, та вірою і правдою почав нам служити. Ми були приємно вражені, що за такий короткий термін вдалось зібрати необхідні кошти для придбання даного транспортного засобу”, — повідомлять у спільноті.

Військові дякують усім, хто доклав зусилля, щоб допомогти:

“Ми висловлюємо вам щиру вдячність за вашу допомогу, ви наші справжні друзі. Хочеться підкреслите те, що для того, щоб цей автомобіль потрапив до нас, була проведена колосальна робота. І я боюся починати перечисляти імена людей, котрі долучилися до того, щоб ми отримали цей подарунок, лише по тій причині, що ненароком можу когось забути згадати. Друзі, ДЯКУЄМО усім! Ви найкращі!”.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору