Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Шиншила Патрік шукає новий дім

Якщо ви шукаєте якусь приємну домашню тваринку — ця новина для вас!

Ділиться Інформатор посилаючись на Калушанку.

Калушанка Віточка Квіточка шукає нового власника для пухнастого легіня, на ім’я Патрік. Це чотиримісячна шиншила.

“Шукаю нещасного смертника, який купить диявольського звіра. Людям з хворою психікою і проблемами з серцем не раджу купляти. Коротко: шиншила, 4 місяці. їсть майже всьо, в тому числі навушники, зарядні, різні документи (мені паспорт погриз), відкликається на “Патрік” (як коли, в більшості рубає лебідя шо не чує, і лапає сигнал з космосу), має прикольну шерсть”, — відразу ділиться козирями власниця шиншили.

Як відомо, ця тваринка їсть, п’є і спить як і всі інші звірята й люди.

“Дуже любить стрибати й високо. Ше не було чогось такого, на шо той альпініст хвостатий не видерся. На перший погляд ніби то вдає з себе що безобідна тваринка. Жує травичку, п’є водичку і спить. Я тоже так думала, та то не так. Коли настає ніч, складається враження шо в нього вселяється бєс. Починає видавати невідомі науці звуки, в клітці робиться таке, ніби то там заперли медведя.
По очах видно шо він не любить життя, Вас, і усьо святе в цьому білому світі. Пальці в клітку не пхати, кусає дай дорогу”, — додає власниця пухнастика.

Вартує ця прекрасна звірюка всього 500 грн. Щоб забрати її собі — пишіть сюди

“Випускати з клітки погана ідея. Особливо на ніч, любить спати на голові (після першого такого випадку, регулярно п’ю барбовал, або бігати під ковдрою в пошуках….навіть не знаю в пошуках чого. Одним словом проблеми з нервами в вас появляться…Тепер про хороше. Три місяці пекла я пережила якшо його купите, я буду далі жити спокійно.
Після продажі відповідальність за ваше здоров’я і спалені нерви на себе не беру. Назад не заберу ні за які гроші, видаляю сторінку і виїжджаю з країни, робіть з ним шо хочете.
І хай береже вас Бог. Якшо найдеться сміливець”, — додає наостанок Віточка Квіточка.

Мова й авторський стиль у коментарях збережено.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору