Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Калуські діти творили мистецтво

28-29 грудня у Виставковій залі проходив святковий навчально-художній захід “Твори диво” для дітей громади.

Ділиться Інформатор, покликаючись на Калуську міську раду.

“Артклас” було започатковано за ініціативи міської влади для розвитку творчих здібностей у молодших представників громади. Діти отримали змогу зайнятись різними видами художнього мистецтва: малювали, виготовляли прикраси, а ще — вивчали різноманітні живописні техніки.

В якості майстрів “арткласу” виступили знані у Калуші художники, серед яких Орест Костів, Галина Турчик, Вітольд Сеньковський, Ірина Котурбаш, Ольга Чолінська, Ігор Бойкович, Йосип Кравець, Вікторія Гречко, Віктор Конів, працівники Калуської центральної дитячої та юнацької бібліотеки.

“Це був уже 3-й та 4-й день наших “арткласів” за ці 2 місяці. На останні заходи реєструвались діти, їхні батьки надсилали заявки, і ми відібрали понад 20 дітей. Ми дуже дякуємо калуським художникам, які допомагають в організації цих “арткласів”, це є професійні митці. Щоразу ми намагаємось залучати все нових представників місцевого мистецтва, щоб діти могли повчитись у різних напрямках творчості. Враження позитивні, дуже гарне проведення часу, батьки теж задоволені, що нас радує. Найкращим показником діяльності для нас є щастя дітей, оскільки вони мали можливість творити і бути почутими”, — поділився з нами в. о. директора “Музейно-виставкового центру” Олег Відливаний.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com.

Нагору