Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Калуській військовій частині 31!

На захід завітали заступник голови Калуської районної державної адміністрації, а також керівники силових структур та установ району.

Розповідає Інформатор посилаючись на Калуську районну державну адміністрацію.

Учора, 2 січня, у підрозділі військової частини 1241 Національної гвардії України, яким керує капітан Остап Солодкий, відбулися урочистості з нагоди 31-ї річниці з дня створення військової частини. У своїй промові голова Калуської районної державної адміністрації Роман Гавриляк наголосив на тому, що військовослужбовці частини 1241 з високою відповідальністю виконують покладені на них завдання щодо забезпечення особистої безпеки громадян, попередження правопорушень, демонструючи при цьому вірність своєму народові, військовій присязі, професіоналізм та високу майстерність.

“Висловлюю глибоку подяку всім, хто гордо носить звання національного гвардійця, сумлінно та самовіддано виконує військовий обов’язок, має відповідальність перед рідним краєм, своєю країною. Велика вдячність вам за нелегку, але таку потрібну службу, за мужність та відвагу!”, – звернувся до військовослужбовців Роман Гавриляк.

За високий професіоналізм, активну громадянську позицію, сумлінне виконання службових обов’язків, а також з нагоди 31-ї річниці від дня створення військової частини нагороджено грамотами районної державної адміністрації-районної військової адміністрації представників 3 патрульної роти патрульного батальйону військової частини 1241. Крім того, особовий склад 3 патрульної роти отримав грамоти від керівництва військової частини, відділу Національної поліції, міської ради і районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору