Інформатор Калуш

ТРЕШ

Дві ДТП на Калущині — один винуватець втік

Внаслідок двох дорожньо-транспортних пригод, які сталися вчора на Калущині постраждало двоє людей — 56 -ти річна жінка та 71-річний чоловік.

Розповідає Інформатор посилаючись на Поліцію Івано-Франківської області.

Вчора, 5 січня близько 8 ранку до поліцейського відділку надійшло повідомлення про ДТП на вулицях Калуша. На місце одразу виїхала слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили, що 56 річний водій іномарки Renault не врахував дорожніх обставин, не обрав безпечної швидкості руху та вчинив наїзд на 56 річну жінку — пішохода. На момент аварії потерпіла переходила проїзну частину дороги по пішохідному переході. З отриманими тілесними пошкодженнями її було госпіталізовано до Калуської ЦРЛ.

Завдяки експертизі було виявлено, що водій тверезий. За фактом аварій розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Друга аварія сталася у селі Гошів, Долинської ТГ. Правоохоронці з’ясували, що водій, керуючи невстановленим транспортним засобом, рухаючись дорогою Н-10 сполученням “Стрий — Чернівці — Мамалига” вчинив наїзд на 71-го річного велосипедиста, який рухався на двоколісному транспортному засобі узбіччям в попутному напрямку відносно руху автомобіля. Опісля наїзду керманич покинув місце автопригоди, а велосипедист отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до медичного закладу.

Наразі тривають заходи щодо встановлення особи водія та розшуку транспортного засобу, за участі якого сталася аварія. За даним фактом слідчими вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору