Інформатор Калуш

ВЛАДА

Калуська ТЕЦ може зупинитися? — Виконком зібрав екстренну нараду

Кілька місяців тому ми вже розповідали вам про Арешт активів “Карпатнафтохіму” на суму 2,3 млрд. Блокування рахунків місцевого виробників органічних хімічних речовин призвело до неочікуваних наслідків. Під загрозою опинилась робота Калуської ТЕЦ. З цього приводу було скликано комісію з питань ТЕБ та НС на позачергове засідання.

Розповідає Інформатор.

Вчора, 5 січня, о 16:30 на Виконавчому комітеті в Калуській міській раді відбулося позачергове засідання.

Опираючись на доповіді керівниці ТОВ “Костанза” Олександри Якубишин, обговорення цього питання членами комісії та пояснень в.о. директора ТОВ “Карпатнафтохім” Василя Оленюка було прийнято рішення надіслати звернення до регіональної комісії про недопущення критичної для міста ситуації.

За пропозицію Андрія Найди також буде відправлено аналогічне звернення до народних депутатів України Едуарда Прощука та Олега Марусяка, щоб вони, в межах своїх повноважень, допомогли не допустити в нашому місті надзвичайної ситуації.

Окрім цього на Виконкомі розглянули ще одне важливе для Калуша питання — про встановлення системи Starlink на приміщенні спортивного манежу ДЮСШ управління освіти, що дозволить забезпечити безперебійним інтернетом його як “Пункту Незламності”, а також про встановлення ще однієї такої системи на приміщенні виконавчого комітету для забезпечення роботи виконавчих органів Міської ради.

Олег Вітковський
Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору