Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Коломия очима Калушанина | ФОТО

В Коломиї передають хмарність, туман, не забудьте зняти рожеві окуляри.

Ділиться Інформатор.

Це туристичне безтурботне місто постало перед нами сьогодні у тумані та показало свою залізність.

Вражаючим відкриттям сьогодні стала будівля Укрпошти, що виконана у стилі радянського модернізму.

Споглядаючи цю будівлю, у таку пасмурну погоду, починаєш захоплюватись її величчю та могутністю. Новорічна ялинка дає контрасту та згладжує всю фактуру фасаду. З‘являється враження, що знаходишся не в Прикарпатському туристичному містечку, де багато зелені й природи, а в запиленому й індустріальному Нью-Йорку чи Лондоні. Не кожна будівля в будь-якому іншому місті може таке зробити.

Що також дивує калушанина в Коломиї це планування міста. У центрі автівкам обмежений доступ до заїздів, тому можна прогулюватись широкою доріжкою від пам‘ятника Тарасу Шевченку до музею писанок.

Завдяки цим зручностям багато людей прогулюється центром. А серед жінок та дівчат відчувається тренд на закутування у різні шарфи.

Не менш вражає міська ратуша, що в хорошому стані збереглась до теперішніх днів. У ній і досі розміщена Коломийська міська рада.

Приїхавши в Коломию тебе висаджують на автовокзалі і зустрічають не найкращі враження. В зв‘язку з вологою погодою багато болота та все виглядає сіро й депресивно. Пройшовши трішки містом ти поринаєш у магічний стан і відчуваєш як місто саме тебе веде за руку.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

 

Нагору