Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Калуській міській поліклініці незабаром запрацює генератор

Ви запитували — ми дізналися. Нещодавно стало відомо, що Калуська міська поліклініка та тисячі калушан, які потребують допомоги кваліфікованих лікарів потерпають від вимкнень світла не менше за інших мешканців нашого міста. Чому так?

Дізнавався Інформатор.

Причина банальна — Калуська міська поліклініка, що знаходиться за адресою вул. Богдана Хмельницького, 32, не належить до критичної інфраструктури. Проте, ситуація знайшла вирішення. Завдяки допомозі місцевих донорів та міжнародної підтримки вдалося знайти закордоном якісний потужний генератор фірми Caterpillar, який буде в змозі забезпечити якісну роботу поліклініки.

“Наразі генератор у нас вже є. Але незакритими залишаються ще деякі юридичні питання. Потрібно провести публічні закупівлі на деякі матеріали та роботу по встановленню. Щойно усе це буде готово, ми зможемо ствердно сказати “Запускаємо””, — поділився деталями головний лікар КМП, Гаврилишин Михайло Богданович.

Стежимо за розвитком подій та сподіваємось, що найближчим часом у Калуської міської поліклініки запуститься альтернативне джерело енергії.

Остап Микитюк
Олег Кіндрацький 

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору