Інформатор Калуш

ВЛАДА

Калуські котельні готові до безперебійної роботи в умовах блекауту

Калуська енергетична компанія придбала та вже встановила 9 генераторів.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на Андрія Найду.

Котельні на вулицях Винниченка, Біласа-Данилишина та б-рі Незалежності вже оснащені дизельними генераторами потужністю 50 кВт, 22 кВт, 35 кВт. А безперебійну роботу котельні на вулиці Й. Сліпого забезпечуватиме інвентор.

“Цьому передувала велика підготовча робота: оснащення котелень, водопровідних насосних станцій, підкачуючих насосних станцій, каналізаційних насосних станцій міста генераторами”, — ділиться міський голова.

Також повідомляють, що при тривалій відсутності електропостачання місто не залишиться без води. На ВНС І та ІІ підйому встановлений 240 кВт-ний генератор.

ВНС «Парк» отримала 55 кВт-ний дизельний генератор.

Для надійного забезпечення безперебійної роботи ПНС-27, від якої залежить підтримка тиску водозабезпечення центральної районної лікарні та пов’язаними з нею мережами частин житлових масивів Підгірки та Височанка, обладнали її генератором потужністю 44 кВт.

ВНС «Парк» отримала 55 кВт-ний дизельний генератор.

Житлові масиви приватної забудови, що обслуговуються КНС №1 обладнали генератором на 60 кВт.

Основній КНС-3, що перекачує всі господарсько-побутові стоки на очисні споруди, вже встановлено потужний генератор на 160 кВт. На місці  також встановлений рівнозначний резервний генератор від зДСНС.

Наявні 2 генератори (28 кВт і 5,5 кВт), що забезпечуватимуть роботу встановили для п’яти об’єктів: КНС-9, КНС-10 ВНС с.Вістова, с.Боднарів, с.Пійло.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору