Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

В ГУР розповіли, який період стане вирішальним у війні

Весною та на початку літа можуть проходити важкі бої, адже саме ці місяці будуть вирішальними у війні.

Пише Інформатор, посилаючись на слова представника Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадима Скібіцького в інтерв’ю Delfi.

“Весна та початок літа будуть вирішальними у війні. Якщо великий наступ росії, запланований на цей час, провалиться, це стане крахом росії та путіна”, – зазначив представник воєнної розвідки України.

Він додав, що Донецьку та Луганську області чекають важкі та вирішальні бої. Проте новий напад росіян на Київ через Білорусь малоймовірний, як і активні бойові дії на півдні України, де росіян більше хвилює захист окупованого Криму.

“Коли весна і початок літа будуть позаду, можливо, ми зможемо почати говорити про закінчення війни. Ми поки що не можемо заглядати далеко, ми повинні пройти перший етап – весну та початок літа. Ми бачимо, до чого веде ця війна: змінилося російське військове керівництво, закінчився перший етап мобілізації, російська армія здійснює перегрупування. Наша оцінка проста: основна активність російської армії розгортатиметься на Донецькому та Луганському напрямках”, – заявив Вадим Скібіцький.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору