Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Доба без вимкнень таки буде, але є нюанс…

Кожна область України протягом найближчих трьох тижнів таки отримає “добу без вимкнень”, завдяки якій відбудуться виміри реального електричного навантаження. Про це вчора, 23 січня, повідомили оператори системи розподілу.

Ділиться Інформатор посилаючись на Лігу. Бізнес.

До прикладу, сьогодні, 24 січня світло не вимикатимуть на Полтавщині та Черкащині (якщо не буде нових російських атак на об’єкти енергетики). Виміри електричного навантаження проведуть у всіх регіонах країни, для того, щоб мати реальну картину прогнозованого споживання в кожному регіоні.

За розпорядженням Міністерства енергетики, будуть проведені заміри погодинного активного навантаження на електромережі, щоб отримати точну інформацію про обсяги реального споживання регіону.

Від виміряних навантажень будуть залежати майбутні ліміти, також ці дані будуть вихідними під час формування графіків обмежень.

10 лютого оператори систем розподілу повинні надати звіти по проведених замірах Укренерго та Міненерго. Інформація про погодинне активне електричне навантаження стане основою для перегляду лімітів для кожного регіону окремо.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору