Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Хороший твір папером ріже”: як приватні бібліотеки допомагають ЗСУ

Любов до книг і бажання допомогти своїй армії Соломії вдалося поєднати і тепер вона збирає кошти на спорядження для військових.

Інформатор розповідає історію Соломії Кирилович.

Нещодавно Соломія робила збір на тепловізійний каліматорний приціл, який успішно купила з допомогою усіх небайдужих. Вагомий вклад у придбання зробила Крайова Управа Спілки Української Молоді у Португалії.  

 

“Збирались гроші дуже повільно, а приціл потрібен був якомога швидше. Почала думати чим зацікавити аудиторію. В око впала моя бібліотека книг, чому б не поділитися нею? Тому вирішила не просто чекати донатів, а переглянути книги, які вже прочитала і до роботи! Так збір став більш активним. Друзі допомогли мені – віддали свою частину бібліотеки. Додавши залишок суми з крайньої зарплати Мета досягнута – коліматор вже в дії і валить ворогів”.

 

“Книги залишились, хороші люди теж є, чому б не продовжити збір? Зараз накопичую на активні навушники з гарнітурою 3m Peltor ComTac V DUAL сумою 40 тисяч гривень. Я дуже надіюся, що ми встигнемо і навушники не зникнуть з продажу за такою ціною”.

“Дякую тим, хто вже придбав нові книги з цього збору та своєму роботодавцю, який задонатив значну частину суми, відтак залишилося зібрати 20 тисяч гривень Також дякую за вашу небайдужість і активність! Купуйте книги – поповнюйте свій словниковий запас української мови, допомагайте бійцям!”.

Зараз у Соломії доступні такі книги:

  1. Та сама я” – Джоджо Мойєс
  2.  “Втрачене літо. Дойчланд курить на балконі” – Владімір Камінер
  3.  “#у ліжку з твоїм чоловіком” – Ніка Набокова
  4. “Щастя в моїх руках” – Аньєс Мартен-Люган
  5. “Це Воргол” – Кетрін Інґрем
  6. “Турист мимоволі” – Енн Тайлер
  7. “Літак без неї” – Мішель Буссі
  8. “Англійська для дорослих. English is not easy” – Люсі Гутьєррес
  9. “Місто з химерами” – Олесь Ільченко
  10. “Мені б хотілось щоби хтось мене десь чекав” – Анна Гавальда
  11. “Париж для самотніх” – Джоджо Мойєс
  12. “Проєкт щастя” – Ґретхен Рубін
  13. “Зваба” – Надія Ковалик
  14. “Не така дівчина” – Ліна Данем
  15. “Після тебе” – Джоджо Мойєс
  16. “Жах на вулиці В’язів” – Олег Криштопа
  17. “Орикс і Деркач” – Марґарет Етвуд

Список може змінитися тому краще переходьте на її сторінку у Instagram і перевіряйте чи є потрібна вам книга. Кожна книга коштує 300 гривень, але Ви можете заплатити більше, адже всі кошти підуть на придбання навушників. Якщо ви хочете  віддати свою книгу на продаж, то подбайте, щоб вона була у належному стані і теж пишіть.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору