Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Обіцянки, дані собі”, як пройшов психологічний тренінг з мотивації для калуських студентів

Під час тренінгу студенти спільно з психологинею “Спільноти психологів Калуша” проговорили питання успіху, мотивації та тернистого шляху до самореалізації.

Розповідає Інформатор, посилаючись на КЗ ПК “Юність”.

Тренінг проводився, 26 січня, у палаці культури “Юність”, для студентів-практикантів з фахового коледжу культури і мистецтв міста Калуша. Психологиня Христина Бідонько обговорила зі студентами прості, але такі важливі питання для випускників коледжу, а саме: важливі джерела мотивації, їх різницю у різних людей та чим може бути ефективною матеріальна чи нематеріальна мотивація.

“Любов”, “Щастя” “Емоції”, — так описують атмосферу організатори події.

В тренінгу взяли участь 19 студентів, які проходять практику на базі палацу культури. У підсумку заходу студент Володимир поділився своїми враженнями та мотиваціє у простою, але влучною реплікою:

“Обговорили різні “Обіцянки, дані собі””.

“З одного боку — в молодих людей віком 17-23 років настає криза особистості: потреба визначити, ким ти є, які в тебе цінності в житті, куди рухатися. З іншого боку, під час війни можемо проживати стрес, апатію, залишатися вмотивованим зробити що-небудь може бути дуже складно. Гадаю, саме ці причини могли спонукати студентів взяти участь в тренінгу”, — ділиться психологиня Христина Бідонько.

Також нагадують, що від серпня 2022 року у палаці культури “Юність” проходять тренінги за участю психологів на волонтерських засадах, до яких часто долучається Спільнота психологів Калуша.

Запрошують калушан взяти участь у надзвичайно корисній роботі, збагатити себе та стати учасниками наступних тренінгів, які відбуваються у ПК “Юність” щомісяця.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору