Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Калуські СУМівці посиділи в ізоляторі у Тернополі

Старше юнацтво КМО “Спілка української молоді в Україні” відвідало виховно-просвітницьку акцію “Доба”.

Розповідає Інформатор.

Відбулась акція 28-29 січня у Тернополі за організації місцевого осередку СУМу. Цьогоріч захід отримав назву “Ціна Незалежності”, присвячена пам’яті героїв Крут та всіх полеглих захисників України.

Особливістю цієї акції є те що учасники перебували протягом 24 годин у камерах колишнього слідчого ізолятора КДБ без гаджетів, інтернету та будь-якого зв’язку із зовнішнім світом.

“Цю акцію я відвідала не вперше, але щороку емоції різні. Вважаю що цьогоріч все сприймається загострено через повномаштабне вторгнення 24 лютого. І розуміння того, що всі звірства, які робить росія, ми колись знали через уроки історії, а в сьогоденні, на превеликий жаль, це наша реальність. Унікальною особливість акції “Доба” є “мовчанка” це можливість хоча б на короткий час побути в карцері наодинці з собою. Поміркувати, почути себе та написати собі листа в майбутнє”, — поділилась враженнями голова управи калуського СУМу Яна Мазур.

Учасники спілкувались на різноманітні теми, розповідали про славетні дні українських національних визволень і загалом гарно провели час у патріотичній атмосфері.

Остап Лагойда

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору