Калуш До сайту

“Страх та ненависть у Франківську”: поліція викрила схему наркоторговців

На Прикарпатті 4 наркоторговців поширювали психотропні речовини. Під час обшуків правоохоронці вилучили речові докази, що свідчать про їх протиправну діяльність.

Повідомляє Інформатор з покликанням на Івано-Франківську редакцію.

За оперативними відомостями, учасники групи отримували через поштові відділення психотропні речовини, а також матеріали фасування та упакування. За місцем проживання фігуранти робили закладки, після чого через створені в інтернеті чати повідомляли покупцям місце знаходження заборонених речовин.

Оперативники провели низку обшуків в оселях фігурантів. У результаті вилучили наркотичні та психотропні речовини, мобільні телефони, “чорнову” документацію, банківські картки, засоби зв’язку, електронні ваги, засоби пакування та інші свідчення протиправної діяльності.

В ході реалізації оперативної інформації, правоохоронці встановили, що з липня по листопад 2022 року, 26-річний мешканець Івано-Франківська створив і налагодив стійку схему збуту психотропних речовин. До протиправної діяльності фігурант залучив 19-річну співмешканку, та двох жителів обласного центру.

Підозрюваним вже обрані запобіжні заходи. Відповідно до чинного законодавства причетним до протиправної діяльності може загрожувати до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com